En klients tilbakemelding på hypnoterapi mot røykeslutt

shutterstock_239831578-liteEtter å ha behandlet røykeslutt og andre avhengigheter/plager i over 10 år dukker det til stadig opp hyggelige tilbakemeldinger og erfaringer fra mine klienter. Nylig mottok jeg tilbakemeldingen under, og jeg har valgt å dele denne med tillatelse fra klienter. Jeg syntes tilbakemeldinger påpeker flere viktige aspekter ved det å slutte å røyke og tror mange kan ha nytte av å lese denne:

Hei Marianne. Tenkte du kunne ha en interesse av å høre hvordan det går m røykestoppen min I dag er det den 63. røykfrie dagen. I følge en app jeg har på telefonen har jeg ikke røyket 1260 sigaretter og spart 7182 kr?. Det er ingen tvil i min sjel om at den siste timen gjorde noe med meg…for jeg var egentlig litt tvilende til at jeg kom til å klare det. Og…jeg hadde i mitt stille sinn uansett tenkt å fortsette å ta en røyk på fest! Det var jeg sikkert på Men da jeg kom ut fra den siste timen m deg, så hadde jeg ikke lenger lyst til å festrøyke en gang! Jeg har bare ikke lyst til å røyke i det hele tatt! Ferdig, vil ikke ha den driten….Så sånn er det! Jeg er stolt og glad og ville bare takke deg for hjelpen du ga på veien. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Camilla