Hypnose for røykeslutt

Røykeslutt

Røykeslutt

Hypnose er en av de mest effektive metodene som kan benyttes hvis du ønsker å slutte å røyke. Ved å arbeide med den delen av ditt sinn som får deg til å røyke, mot din vilje og bedre vitende, fjernes den motstand som ligger i ditt ubevisste sinn. Mange blir heller ikke i samme grad irritabel og frustrert som en følge av «slaget» mellom ditt bevisste og ubevisste sinn.

«Dersom jeg klarer å slutte kan hvem som helst klare det»

Er en svært vanlig kommentarer fra innbarkede røykere. Det er ikke få i denne kategorien som har sluttet å røyke etter behandling hos en hypnoterapeut.

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker
Når man vil fjerne en uvane er det nærliggende å tro at det krever mye viljestyrke. «Jeg har ikke nok viljestyrke til å klare dette», eller «Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte». Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som røyking, kontrolleres derimot av ditt ubevisste sinn. Og det ubevisste er som oftest sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å røyke, til tross for at du ønsker å slutte. Og det er også årsaken til at viljestyrke i de fleste tilfeller er feil verktøy å bruke, for å slutte å røyke.

Røykeslutt på 1 ½ eller 3 timer

Du velger om du vil benytte 1 ½ eller 3-timers modell. Dersom du er så motivert at du ønsker å legge fra deg røyken med engang velger du 1 ½ time modellen, og får da i tillegg med deg en CD, slik at du kan forsterke behandlingen. Er du usikker og kanskje har noe motstand i deg, kan det være hensiktsmessig å benytte en gradvis tilnærming. Snakk med meg hvis du er i tvil. Jeg vil gi deg råd om hva som er best i nettopp ditt tilfelle

Røykeslutt med vektkontroll på 5 timer

Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke. Er du en av dem kan du velge programmet Røykeslutt m/vektkontroll. Gjennomføringen av røykeslutt blir som for 3-timers modellen. I tillegg får du 2 timer ekstra med hypnose hvor det blir lagt fokus på vektkontroll.

Priser

Røykeslutt/snusslutt på to behandlinger med en uke mellom – 4 925 inkl. Mva.
Røykeslutt/snusslutt – på en behandling – 1,5 time – kr 3 825 inkl. Mva. (Inkl. lydfil til forsterkning)

Røykeslutt, snusslutt og hypnoterapi kan gjennomføres via telefon/skype til samme pris.

Røykeslutt kan skje ved mine behandlingslokaler i Oslo, Sandvika, Stavanger eller Tønsberg.

Online behandling er et alternativ om man bor langt unne behandlingsstedet. Har etterhvert god erfaring med denne formen for behandling, med fornøyde kunder over hele landet. Send mail, så vurderer jeg om behandling du ønsker egner seg å gjøre online.

Bedriftstilbud

Terapeut Marianne Fagereng tilbyr også røykeslutt-avtaler for bedrifter som ønsker å hjelpe sine ansatte med å stumpe røyken.