Hypnose for snusslutt

snus snusslutt snusstopp

Hypnose kan være en av de mest effektive metodene som kan benyttes hvis du ønsker å slutte med snus. Ved å arbeide med den delen av ditt sinn som får deg til å snuse, mot din vilje og bedre vitende, fjernes den motstand som ligger i ditt ubevisste sinn. Mange blir heller ikke i samme grad irritabel og frustrert som en følge av “slaget” mellom ditt bevisste og ubevisste sinn.

Erfaring?

«Jeg startet på med hypnose for snusslutt for under en måned siden. I utgangspunktet var jeg ikke motivert, men har antakelig vært mer motivert enn hva jeg har trodd. Etter første behandling brukte jeg maks 3 snus om dagen, og har normalt brukt en boks med Generalen ekstra ster pr dag. Uken etter så lå jeg normalt på 2-3 snus pr dag og etter siste behandling har jeg ikke brukt snus.

Jeg kan selvfølgelig merke noe av «suget» daglig, men bevisstgjøringen har gjort at jeg ikke føler at snus lengre har noen plass i livet mitt. Det å slutte handler i det meste om å bevisstgjøre når en tar snus og bryte med disse uvanene. Bevisstgjøringen er viktig og er en stor del som er med på å gjøre meg ferdig med snusen.»

Bjørn Tore 05.02.14

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker

Når man vil fjerne en uvane er det nærliggende å tro at det krever mye viljestyrke. “Jeg har ikke nok viljestyrke til å klare dette”, eller “Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte”. Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som snusing, kontrolleres derimot av ditt ubevisste sinn. Og det ubevisste er som oftest sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å snuse, til tross for at du ønsker å slutte. Og det er også årsaken til at viljestyrke i de fleste tilfeller er feil verktøy å bruke, for å slutte å snuse.

Snusslutt på 1 ½ eller 3 timer

Du velger om du vil benytte 1 ½ eller 3-timers modell. Dersom du er så motivert at du ønsker å legge bort snusen med engang velger du 1 ½ time modellen, og får da i tillegg med deg en CD, slik at du kan forsterke behandlingen. Er du usikker og kanskje har noe motstand i deg, kan det være hensiktsmessig å benytte en gradvis tilnærming. Snakk med meg hvis du er i tvil. Jeg vil gi deg råd om hva som er best i nettopp ditt tilfelle.

Snusslutt med vektkontroll på 5 timer

Mange er redd for å legge på seg når de slutter å snuse. Er du en av dem kan du velge programmet Snusslutt m/vektkontroll. Gjennomføringen av snusslutt blir som for 3-timers modellen. I tillegg får du 2 timer ekstra med hypnose hvor det blir lagt fokus på vektkontroll.

Prisene for snusslutt er som følger:

Snusslutt på to behandlinger med en uke mellom – 4 925 inkl. Mva.
Snusslutt på en behandling – 1,5 time – kr 3 825 inkl. Mva. (Inkl. lydfil til forsterkning)

Røykeslutt, snusslutt og hypnoterapi kan gjennomføres via telefon/skype til samme pris.

Dersom det er ønskelig å kombinere snusslutt med vektkontroll er dette også mulig.
Snusslutt kan skje ved mine behandlingslokaler i Oslo, Stavanger, Sandvika eller Tønsberg.

Online behandling er et alternativ om man bor langt unne behandlingsstedet. Har etterhvert god erfaring med denne formen for behandling, med fornøyde kunder over hele landet. Send mail, så vurderer jeg om behandling du ønsker egner seg å gjøre online.

Relevant informasjon om snusslutt:

Er snus farlig?
I hvor stor grad snus er helseskadelig er man ikke helt sikker på, men mye forskning viser til at det kanskje er like greit å slutte. Les mer om risikoen ved å snuse på helsedirektoratets nettsider ved å klikke her.

Hva er nikotin og hvorfor blir man avhengige?
I følge forskning blir hele 85% avhengig av nikotin ved gjentatt bruk. Les mer om hvordan nikotin fungerer

Er snus farlig  for gravide?
Mange gravide lurer på om snus er farlig under svangerskapet. Les mer om helsedirektoratets advarsel til gravide ved å klikke her.

Hvordan kan man blir snusfri med hypnose?
Hypnose er en effektiv metode for motiverte mennesker. Dersom en ønsker å slutte å snuse, vil det gjennom hypnose være mulig å endre tankemønsteret, slik at man ikke lenger har lyst på snus.

Fungerer snusslutt  hver gang?
Svært ofte virker dette raskt, men man er avhengig av at personen VIL slutte å snuse, altså personens motivasjon.

Bedriftstilbud
Terapeut Marianne Fagereng tilbyr også snusslutt- og røykesluttavtaler for bedrifter som ønsker å hjelpe sine ansatte med å stumpe røyken. Klikk her for mer info om tilbudet.